De Vrienden van Hunedoara komen er weer aan!

Ook dit jaar reizen de Vrienden van Hunedoara weer af naar Roemenië om daar verschillende dorpen en steden te voorzien van hulpgoederen. Met een gezelschap van acht personen is bedrijfsleider van Dingemans Bedrijven, Jan Dommisse, donderdagochtend 4 mei vertrokken om te zorgen voor een lach op de gezichten van de Roemeense inwoners.

Met vier vrachtwagens is de groep op weg naar Roemenië. Dit jaar leggen de Vrienden van Hunedoara niet alleen aan in de stad Hunedoara. Ook bezoekt het Hollandse gezelschap de steden Salonta, Brad, Gherla en Cluij om de inwoners te voorzien van ondermeer kleding en interieur.

Dat het goederentransport opnieuw plaats kan vinden, is naast de inzet van de stichting, te danken aan de bijdragen van de sponsoren. Zo zijn TTA Truckland, Rüttchen Tilburg, Oldenburg Transport, Van Tilburg Bastianen Groep, Scania Nederland, Rien van den Bogerd Transport, Stam Transport en Van Dingenen Transport verantwoordelijk voor het mogelijkmaken van het transport richting het zuiden van Europa.

Mocht u ook iets willen betekenen voor de Vrienden van Hunedoara dan is dit op diverse manieren mogelijk. Voor meer informatie kunt u terecht bij Jan Dommisse via j.dommisse@dingemans.eu of via de website www.vriendenvanhunedoara.nl.